Shopping Cart

No products in the cart.

Dermaplaning

Dermaplaning

Wil je een gladde en zachte huid met een gezonde glow? Dan is de dermaplaning behandeling zeker iets voor jou. Tijdens deze behandeling verwijder ik met een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje alle dode huidcellen en donshaartjes. Het is dus een zachte exfoliatietechniek, die uw huid opnieuw doet stralen.

Naar een stralende huid

  • Verwijdert dode huidcellen
  • Verwijdert donshaartjes
  • Vermindert onzuiverheden
  • Vermindert fijne lijntjes
  • Verheldert pigmentvlekken
  • Stimuleert de huidvernieuwing
  • Betere opname van werkstoffen (tot wel 60%)
  • Doet de huid heropleven
vrouw ondergaat dermaplaning

Veelgestelde vragen

Groeien de haren donkerder terug?

Neen, de haren kunnen niet van structuur of kleur veranderen door deze te verwijderen. Enkel medicatie of hormonen kunnen de structuur van de haren aanpassen.

Is de behandeling voor iedereen?

Deze behandeling is niet geschikt voor iemand met actieve acné, een zonnebrand, huidkanker, actieve herpes, HIV of AIDS, open huid door eczeem of bij medicatiegebruik zoals isotretinoïne/roaccutane (vitamine A) of cortisone. Heb je net botox of fillers laten plaatsen? Dan wacht je best één week om wille van verplaatsingsgevaar.

Hoe vaak moet ik deze behandeling herhalen?

Deze behandeling geeft het beste resultaat indien je deze herhaalt na 4 tot 6 weken zo heeft je huid een constante stralende glow. 

Wat is de nabehandeling?

Direct na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien. Deze roodheid verdwijnt na een paar uur vanzelf. Je zult merken dat je huid na de behandeling er meteen frisser en stralender uitziet met een mooie glans. Het is belangrijk om na de behandeling de eerste 24 uur niet in de sauna te gaan of intensief te sporten. Bescherm de huid met een hoge SPF en gebruik liefst minerale make-up met propere sponsjes, kwasten, enzovoort. Gebruik geen agressieve producten na de behandeling aangezien deze sneller worden opgenomen. Deze behandeling kan bij elke andere behandeling als supplement geboekt worden. Maak online een afspraak voor dermaplaning of neem contact op voor meer informatie.