Shopping Cart

No products in the cart.

Medik8

Medik8 is een prachtig en krachtig merk dat inzet op zowel huidverbetering als ontspanning. Het combineert vitamine C, SPF en vitamine A om alle tekenen van vroegtijdige huidveroudering zichtbaar te verminderen en zelfs tegen te gaan. Volgens hun CSA filosofie kunnen we ongelofelijke resultaten behalen die je kan zien en voelen!

De mogelijkheden zijn eindeloos. En door de behandelingen te combineren met het productgebruik thuis zijn de resultaten verbluffend. 

CSA filofosie van medik8

Vitamine C

Geef je ochtendregime een boost met Vitamine C. Dit ongelofelijke ingrediënt biedt de allerbelangrijkste antioxidantbescherming, stimuleert de collageenproductie en blokkeert de ontwikkeling van hyperpigmentatie voor een gladdere en helderdere huidteint.

medik8 c-tetra
medik8 zonbeschermer

Zonbeschermer SPF

Het is van fundamenteel belang om elke dag een zeer krachtige zonbeschermer te dragen voor een jeugdige huidteint. Daarom heeft Medik8 een reeks prachtige lichte maar krachtige zonnefilters ontwikkeld die de huid beschermen en voeden.

medik8 zonbeschermer

Vitamine A

Het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Deze krachtige molecuul vernieuwt de huid tijdens het slapen om fijne lijntjes en rimpels te vervagen. Bovendien vermindert het zichtbaar onzuiverheden en bevordert het een heldere egale huidteint.

medik8 vitamine A