Shopping Cart

No products in the cart.

Over ons

Hi, Ik ben KAthleen

En ik ben het gezicht achter Super Skin Clinic. Zelf ben ik niet alleen thuis binnen de schoonheidssector, maar ook in de zorgsector heb ik veel ervaring. Zo kwam ik al reeds met veel mensen in contact die slecht of niet geïnformeerd waren over wat ze op hun huid smeren en waarom. Het is dan ook mijn missie om hier verandering in te brengen. Je huid heeft de nodige aandacht en liefde nodig om te kunnen stralen.

Bij Super Skin Clinic vinden we het daarom belangrijk dat we eerst een (sk)intake doen voor we een behandeling starten zodat we weten wat de noden van de huid zijn. Want een huid voed je niet enkel langs de buitenkant maar ook van binnen uit. We gaan dus samen opzoek naar de beste producten en behandelingen om je huid te doen stralen en je de nodige zelfvertrouwen te geven.

Ik wil mensen informeren omtrent de ingrediënten die belangrijk zijn voor een goede verzorging en welke net schadelijk zijn. Ik wil niet zomaar een behandeling uitvoeren maar deze behandeling optillen naar een hoger niveau door hier een totaalbeleving van te maken.

FOCUS OP DE HUID

Super Skin Clinic is voornamelijk gespecialiseerd in huidverbetering. Daarnaast wordt er ook sterk gefocust op een goede zonnebescherming. Aangezien ik zelf een Uv-licht allergie heb, weet ik hoe belangrijk het is om een correcte zonnecrème te gebruiken. Doordat ik producten gebruik met goede ingrediënten, heb ik hier minder tot geen last meer van. Wist je trouwens dat de meeste mensen een zonneallergie ervaren doordat er een allergische reactie ontstaat op één van hun producten onder invloed van de Uv-stralen? We gaan dus bij Super Skin Clinic samen opzoek naar de beste bescherming voor je huid. 

strand met hoed en zonnecrème