Shopping Cart

No products in the cart.

Peeling

Peeling

De BioRePeelCl3 is een 35% TCA peel zonder de nadelige effecten die gekend zijn bij een standaard peeling zoals de vervelling na 2-3 dagen. Het is een combinatie van zes krachtige zuren die samen werken door middel van een bi-fase systeem. In het bi-fase systeem zitten vitamines en aminozuren verwerkt die de huid voeden. Het werkt bio stimulerend en revitaliserend op de huid. Het verheldert de huid, stimuleert de celvernieuwing terwijl hyperpigmentatie, acné en fijne lijntjes verminderen

Het is een exclusieve peel die het beste resultaat geeft in kuurvorm van 6 intensieve behandelingen om de 7-12 dagen. Je kan ook om de 4-6 weken langskomen voor een peel in combinatie met een huid verbeterende behandeling. 

Voor Wie is het geschikt?

  • Alle huidtypes
  • Fijne lijntjes
  • Acne 
  • Hyperpigmentatie 
  • Rosacea
  • Littekens 
  • Grove huidstructuur
vrouw ondergaat dermaplaning

Veelgestelde vragen

Is een intake nodig?

JA! Een nauwkeurig consult voorafgaand aan de peeling is absoluut noodzakelijk om een uitstekende klantenzorg en een veilige behandeling te garanderen. Het eerste pre-peel consult dient ongeveer twee weken voor het uitvoeren van de eerste peeling plaats te vinden. Je huid dient eerst in balans te zijn eer we mogen starten met een peeling. Een patchtest kan bij het eerste consult uitgevoerd worden indien er indicaties zijn van een allergische reactie in de voorgeschiedenis. 

Kan ik een peel combineren met een andere behandeling?

Ja! De peel kan perfect gecombineerd worden met een andere behandeling. 

Kan een peeling doorheen heel het jaar ingepland worden?

Ja, de peel kan heel het jaar door uitgevoerd worden en is dus niet zon gevoelig zoals de meeste peels. Het is wel nog steeds belangrijk om de huid te beschermen voor en na de kuur.

Voor wie is een peeling niet geschikt?

Voor hen die een allergie hebben voor acetylsalicylzuur (aspirine).