Shopping Cart

No products in the cart.

Skintake

SKINTAKE

Heb jij last van huidproblemen zoals acné, pigmentatie of roodheden? Wil je hier graag verandering in brengen en starten met doelgerichte producten? Dan is een Skintake de eerste stap naar een stralende huid.

Wil je jouw huid verbeteren maar ben je geen fan om regelmatig langs te komen voor een huid verbeterende behandeling. Ook dan komt de skintake als geroepen. Zo kunnen we je thuisproducten optimaal afstemmen op de noden van jouw huid. Samen werken we aan jouw huidprobleem door de juiste producten te selecteren waarmee jij daadwerkelijk verschil ziet.

Hoe gaat dit in zijn werk

  1. Je komt langs om samen een vragenlijst in te vullen. Hierdoor leer ik jou en jouw huid(problemen) beter kennen. We kijken naar wat er zichtbaar is aan de buitenkant en wat er eventueel aan de binnenkant kan meespelen. 
  2. Op basis van al de informatie die we verzameld hebben geven we je persoonlijk advies en stellen we een doeltreffend behandelplan op dat helemaal op maat is van jouw huid.
vrouw ondergaat dermaplaning

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een skintake? 

60 min indien je alleen (product)advies wenst.
120 min indien je een combinatie wil met een quick Facial om hier al eens kennis mee te maken.

Wat doe ik voor ik langs kom?

Je komt met een gereinigde huid zonder make-up of dagcreme op naar het salon. Hierdoor kan ik je huid beter inspecteren en aanvoelen. Neem eventueel je huidige producten mee naar het salon om deze samen te bekijken.

Is een skintake voor iedereen nodig? 

JA! Voor elke nieuwe en bestaande klant!
Een succesvolle behandeling van de huid begint met een goede analyse. Het is belangrijk om altijd een huidanalyse te doen voordat er een behandelplan of productadvies wordt opgesteld. Hierdoor kunnen wij jou het beste product of de beste behandeling adviseren die het gewenste resultaat geeft op lange termijn.