Shopping Cart

No products in the cart.

AMICI Refillable Sun Brush

 17,50

Let op: Dit product wordt zonder zonnebrandmiddel geleverd zodat jij deze met jouw zonverzorging naar keuze kunt afvullen. Bij dit product wordt geen zonnebrandmiddel geleverd.

Zorg ervoor dat je de aanwijzingen van jouw zonnebrandmiddel goed doorneemt en volg ten alle tijde zonveilige procedures voor veilige zonbescherming.

Voeg nog  100,00 toe en geniet van gratis verzending.

Beschrijving

De AMICI Sun Brush is een hervulbare zonverzorging applicator voor het aanbrengen van zonnebrandcrème op kinderen, peuters, baby’s en volwassenen. De opzetborstel heeft een unieke vorm die gemakkelijk op het gezicht, de oren en de hals kan worden aangebracht, waardoor de ogen worden vermeden en je handen volledig vrij van zonnebrandcrème zijn. Nooit meer plakkerige handen!

Vul de tube eenvoudig met een zonnebrandcrème naar keuze, druk op de knop aan de onderkant en de zonnebrandcrème vloeit uit de borstel voor een gemakkelijke en snelle toepassing. De AMICI Sun Brush is dusdanig ontworpen dat deze ook geschikt is voor zanderige en natte omstandigheden, zoals bijvoorbeeld het strand of de skipiste.

De opzetborstel is gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels en dit maakt het:

  • zacht genoeg voor de gevoelige huid
  • hypoallergeen
  • geschikt voor mensen met latex allergie
  • veilig voor mensen met eczeem
  • ideaal voor mensen met acne

Voor hygiënische doeleinden kan de opzetborstel worden verwijderd om uit te wassen. Om ervoor te zorgen dat jouw AMICI Sun Brush langer meegaat zijn er losse opzetborstels beschikbaar. Hierdoor verleng je de levensduur van jouw AMICI Sun Brush.

Onze hervulbare zonnebrand borstel, met een inhoud van 30 ml, is speciaal ontwikkeld om zonbescherming te bieden met je eigen favoriete zonnebrandmiddel. De ideale reistube voor je dagelijkse zonverzorging.